Verjaardagsfeestje van de mannen

Gisteren vierden wij de verjaardagen van Ferran en Danjo. Deze keer hielden we het in de namiddag en begonnen we met een Bumba taart voor Ferran. Als avondeten had ik deze keer een Grieks buffet samengesteld. Ter inspiratie gebruikte ik met name het kookboek ‘De smaak van mijn herinnering’ van Tessa Kiros en wat kookboeken van Jamie Oliver. Uiteindelijk bestond het buffet uit moussaka, Griekse salade, witte bonensalade met tonijn en feta, souvlaki, tzatziki, geroosterde aardappeltjes uit de oven, witte rijst en pitabroodjes. Als toetje had ik baklava gemaakt gevuld met abrikozen, pistache en amandelen. Erbij hadden de gasten de keuze uit vanille-ijs of Griekse yoghurt. Het was een gezellige niet te drukke verjaardag en het weer was ook heerlijk, zodat we lekker buiten hebben kunnen zitten en de kids ook buiten konden spelen.

 

Plaats een reactie