Weekmenu week 26

Maandag Bloemkool met kaassaus, slavinkjes en aardappelen
Vandaag kwamen de ouders van Danjo oppassen en werkte ik extra. De moeder van Danjo kookte daarom, wat superfijn was en we aten Hollandse pot, lekker en makkelijk!

Dinsdag Tagliatelle met tomatensaus, krokante aubergine en feta
Vandaag een makkelijke pasta van de Albert Heijn site. Het viel alleen wat tegen. Je moet het treffen met een kant en klare saus en deze variant viel bij ons niet zo in de smaak.

DSCF1054

Woensdag Kipcurry met banaan, amandelen en kokos, rijst, zelfgemaakte naan, gebakken bloemkool en yoghurt en mangochutney
Ik kwam een recept tegen voor zelfgemaakte naanbroodjes en besloot daarbij een eerder gemaakte curry te maken van Ainsley Harriott, supermakkelijk en heel lekker. De amandelen geven het een bite en de banaan is lekker zoet. Erbij bakte ik voor de verandering bloemkool, dat is lekker. Gewoon gebakken in olie met een klein bruin korstje en een lekkere bite en volle smaak, voor herhaling vatbaar.

DSCF1057

Donderdag Beenham, prei in witte saus en gebakken aardappeltjes en snijbietsalade
Ik had een receptje voor prei in bechamelsaus, maar dat was veel te machtig en dik, het smaakte ons niet. Daarom combineerden we na het eten, het oppikken van mijn fiets bij het station, met een ijsje bij de Mac, prima alternatief toch?

DSCF1058

Vrijdag Moksi meti en vegetarische roti
Danjo en ik hadden via een social deal eten gehaald bij Rotihuis Leiden. Danjo had de moksi met drie soorten vlees, aardappelen en kousenband en ik had de vegetarische variant met roti. Echt heel lekker en gevarieerd, met tempé, spinazie, ei, kool, aardappelen en kousenband.

Zaterdag en zondag Weekendje weg
Dit weekend waren we samen weg naar een hotelletje bij Den Bosch waar ik apart een blog over heb geschreven.