Weekmenu week 50

Maandag Erwtensoep met broodjes kroket
Vandaag was het zwemdag en aten we een restje erwtensoep uit de vriezer. Danjo zat me van tevoren beteuterd aan te kijken dat we alleen soep met een stokbroodje aten, dus ik haalde nog bolletjes om broodjes kroket te maken, was hij ook weer blij.

Dinsdag Gekke avond
Vanavond hadden Danjo en ik een miscommunicatie waardoor hij te laat was begonnen met koken. We wilden naar de kaarsjesavond, dus het was niet meer haalbaar om te eten wat ik van plan was. We aten snel zachtgekookte eitjes met wat brood en toen zijn we naar de kaarsjesavond gegaan waar we ons te goed deden aan koekjes, marshmellows en glühwein.

Woensdag McDonald’s
Vandaag ging ik met de kids en vriendjes en vriendinnetjes van school naar een winterfestival in de stad waar de kids konden schaatsen. Aansluitend zijn we spontaan naar de Mac gegaan, hoewel ik door de avond tevoren wel zat te twijfelen, weer raar eten.

Donderdag Krieltjes met zalm en bietjessalade
Vanavond een simpel maaltje, want ik ging al vroeg naar Soof 2 met Cindy. We aten zalm met krieltjes en bietjessalade met kropsla, komkommer, bietjes en ei. Erbij had ik nog een dillesausje gemaakt met de zelfgemaakte crème-fraîche.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vrijdag Noedelsalade met varkensvlees en munt
Vanavond aten we een favoriet van de meiden, noedelsalade met rijstvermicelli en groenten met een lekkere Aziatische dressing eroverheen. Normaal maak ik die uit Jamie’s comfort food, maar deze keer had ik een receptje uit Bill’s basics en heb ik er zelf nog dingen aan toegevoegd en dingen weggelaten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zaterdag Kip tikka masala van de bbq met bloemkool met amandelen en knoflook, raita en rijst
Vanavond weer een winter bbq. Ik maakte een tikka masala marinade waarin ik kippenbouten een nacht lang heb gemarineerd. Daarbij maakte ik bloemkool met amandelen en knoflook, raita met munt en komkommer en rijst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zondag McDonald’s
Vandaag hebben de meiden afgezwommen en mochten ze kiezen waar we gingen eten. Het werd wederom de Mac, twee keer in een week, ik schaam me diep.