Brunch bij Coffee & Coconuts in Amsterdam

Nu de meiden bij kinderen voor kinderen zitten, zijn we vaak in Amsterdam te vinden en dat biedt op culinair vlak uiteraard mogelijkheden! Aangezien mijn vriendin Annemiek in Amsterdam woont is het ook een leuke combi en afgelopen zondag trapten we af met een brunch bij Coffee & Coconuts.
Ik had al eerder deze mooie zaak gespot en An was er al eens geweest. De andere vestiging zit op Bali, grappig toch? Het pand waar Coffee & Coconuts gevestigd is, is een voormalige bioscoop, dus het is erg mooi ruim opgezet met verschillende verdiepingen met zowel tafeltjes met stoelen als lekkere hangbanken.
Zoals wel vaker hadden An en ik trek in hetzelfde en we besloten voor een Full CT te gaan. Dit ontbijtje bestaat uit toast met avocado en roerei met feta en taggia olijven, een coconut pancake met amandel en boekweitmeel, banaan, kokosslagroom, blauwe bessencompote, geroosterde kokos en ahornstroop, yoghurt met granola en een bakje fruit. Ik bestelde daar een rooibosthee bij en An een cappuccino. Het was heerlijk en ook een erg leuke combi zo. Hierna konden we geen pap meer zeggen.
Een leuke en drukke zaak met een uitgebreide kaart met o.a. sapjes, cocktails en lekkere lunchgerechten en ’s avonds kan je er ook een hapje eten.
20190210_112651

Plaats een reactie