Carpaccio wraps

Het recept voor carpaccio wraps kwam ik tegen toen ik op zoek was naar hapjes voor mijn verjaardag en ik net even iets feestelijkers wilde dan de normale. Ik heb zelf deze combinatie bedacht en het was een hit. Bij de carpaccio zaten al Parmezaansnippers en pijnboompitjes, dus dat was makkelijk.

Ingredienten:
3 wraps
2 eetl. truffelmayonaise
75 g carpaccio
handvol Parmezaanse kaas in snippers
2 eetl. geroosterde pijnboompitjes
75 g rucola
zout en peper

Bereiding:
Leg een wrap op een snijplank en besmeer met truffelmayonaise. Leg daar een enkele laag carpaccio op, bestrooi met een beetje zout en peper en strooi er wat Parmezaanse kaas snippers en pijnboompitten overheen. Leg er wat rucola op en rol de wrap op. Snijd in 2-3 cm dikke rolletjes en zet ze met de vulling naar boven op een bord.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA