Weekmenu week 36

Maandag Bloemkoolcouscous met gele curry en ei
Vandaag een vegetarisch recept uit de Allerhande. Heel makkelijk te maken en voedzaam. De bloemkoolcouscous had ik zelfgemaakt in de keukenmachine, maar die kan je ook kant en klaar kopen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinsdag Verjaardag van Ferran
Vandaag was Ferran jarig en had hij gekozen om naar de McDonalds te gaan.

Woensdag Viskoekjes met zalm, Spaanse spinazie en gekookte aardappeltjes
Vandaag maakte ik een recept van Jamie Oliver, die ook te vinden is op de site van Albert Heijn. Ik vond de koekjes iets te puree-ig. Erbij maakte ik één van onze favorieten, Spinazie op de manier van mijn oma, met knoflook, ei en een scheutje azijn.

Donderdag Speltspaghetti met trostomaatjes en gebakken ricotta
Vandaag maakte ik weer een recept van Jamie Oliver uit zijn boek ‘Jamie’s superfood voor elke dag’. Een heel makkelijk recept en zeer smaakvol. De speltspaghetti heeft niet zo’n uitgesproken smaak. We hebben ervan gesmuld.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vrijdag Stoofvlees met rode kool en aardappeltjes
Vandaag waren we allemaal vrij, en zijn we overdag naar een ballenbak gegaan. Ik had niets gepland om te koken en we hadden nog stoofvlees in de vriezer liggen die we aten met rode kool uit een pot en wat gekookte aardappeltjes. Lekker makkelijk!

Zaterdag Verjaardag
Vandaag was de verjaardag van Ferran en Danjo waar ik apart een blog over heb geschreven. ’s Avonds aten we bij mijn ouders de restjes van de verjaardag.

Zondag Groente vindaloo met kipspiesjes
Vandaag maakte ik een groente vindaloo van Jamie Oliver waarbij je zelf een currypasta maakt en die gebruikt voor zowel de groentevindaloo als voor de marinade van kip voor kipspiesjes. Ik maakte er basmatirijst bij en serveerde het met papadums en mangochutney. Ik zou iets minder azijn in het recept doen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA