Weekmenu week 32

Maandag stamppot andijvie met speklapjes
Vandaag was de eerste dag dat we weer terug waren van vakantie. De dag stond in het teken van opruimen, wasjes draaien en boodschappen doen. We hadden allemaal wel trek in Hollandse pot dus dat werd stamppot andijvie met speklapjes, een familiefavoriet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinsdag boeuf stroganoff van Jamie
Vandaag weer eens een recept uit een kookboek van Jamie. Deze stroganoff is uit het boek ‘Jamie in 15 minuten’. Mij lukt het niet in 15 minuten, maar het was wel makkelijk en lekker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Woensdag bami van mam
Vandaag ook weer een familie favoriet, bami, het recept van mijn moeder. Toen ze vroeger op de meiden paste en ook voor ons kookte, was dit vaak een verzoekje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donderdag crepes
Vandaag had ik even geen inspiratie en opperde Danjo om crepes te maken. Voor mij voelt dat nooit als avondeten, maar vooruit dan maar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vrijdag uit eten
Vandaag ging ik uit eten en aten de kids bij opa en oma en kreeg Danjo een hapje mee naar huis. Over het etentje heb ik een blog geschreven.

De waag 2

Zaterdag Indiase gehaktballetjes, met pilaf, muntsambal en spinazieraita van Bill Granger
Hoewel ik vandaag druk bezig was met gerechtjes maken met bessen in de hoofdrol, heb ik ook tijd gemaakt om deze gehaktballetjes te maken. Ze waren erg lekker met de extra gerechtjes erbij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zondag krieltjes met kippendijfilet en witlofsalade met appel
Vanavond een makkelijk hapje, want ik was de hele dag alleen met de kids en wilde ook nog wat leuks met ze doen. Voor Ferran maak ik altijd gestoofde witlof met een appeltje er doorheen wat erin gaat als pap.