Weekmenu week 19

Maandag Bloemkool met kaassaus, gekookte aardappelen en gebakken kipdijfilets
Maandag gemaksdag en deze dag al helemaal, want ik moest uit werken haasten om de drie kids samen klaar te maken voor de schoolfotograaf. Hierna door naar muziekles en toen snel naar huis om te koken. Een Hollandse hap vandaag dus.

Dinsdag Danjo’s nicoise
Vandaag was het weer zulk lekker weer dat Danjo zijn heerlijke aardappelsalade heeft gemaakt, geïnspireerd op een salade niçoise. Hij ging uit school met de kids naar een recratiestrandje waar ik uit werk heen ging. Dat was goed toeven. Hij had ook een lekkere tinto verano gemaakt, dus dat was genieten in de schaduw van een boom met de kids spelend in het zand.
Strand

Woensdag Soto ayam
Vandaag aten we weer eens soto ayam, gevulde Indische kippensoep volgens het recept van mijn moeder, lekker met rijst, taugé, aardappel, ei, selderij, mihoen en gebakken uitjes. Heerlijk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donderdag Uit eten
Vandaag gingen we ter gelegenheid van het 45-jarig huwelijksjubileum van de ouders van Danjo uit eten in Gouda, bij een all you can eat restaurant. Ferran en ik waren in eerste instantie niet mee, omdat hij ziek was, maar hij kreeg een opleving, dus toen zijn we er alsnog achteraan gegaan.

Vrijdag Tasty Italy
Vandaag zijn we wederom ter gelegenheid van het 45-jarig huwelijksjubileum van de ouders van Danjo verwend en deze keer met de Efteling. Als afsluiter zijn we uit eten gegaan bij Tasty Italy in Waalwijk, waar ze originele pizza’s en pasta’s hebben.

Zaterdag Moederdagdiner
Vandaag heb ik mijn moeder verrast met een verrassingsdiner aan huis waar ik apart een blogje over heb geschreven.

Zondag Niets
We waren vandaag spontaan bij Happy Italy beland voor de lunch en daar waren we zo verzadigd door geraakt dat Danjo en ik niets meer hebben gegeten voor het avondeten. Aangezien de kids al wat rauwkost op hadden mochten ze kiezen wat ze wilden eten en werd het de Mac.
IMG-20180513-WA0002