Avocado gevuld met Hollandse garnalen

Dit receptje is niet heel origineel, maar wel erg lekker en makkelijk.

Ingrediënten:
2 personen
1 avocado
100-150 g Hollandse garnalen
Whiskeycocktailsaus:
2 eetl. mayonaise
2 theel. ketchup
klein dotje crème-fraiche
scheutje whiskey
paar drupjes citroensap/limoensap
paar sprietjes bieslook
zout en peper

Bereiding:
Spoel de garnaaltjes af onder de kraan en laat ze in een zeef goed uitlekken. Druppel er wat citroen- of limoensap over. Maak een whiskeycocktailsausje door de ingredienten door elkaar te roeren. Dep de garnaaltjes droog en roer ze door de saus. Halveer de avocado en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in blokjes en roer door de garnaaltjes. Vul de avocadohelften met het mengsel en serveer met toast. Bestrooi eventueel met roze peperkorreltjes voor de kleur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA