Bladerdeeghapjes met zelfgemaakte pesto

Dit is een heel makkelijk hapje om te maken en erg lekker. Als je het nog makkelijker wil maken, dan kan je het met kant en klare pesto maken, maar ik heb zelf pesto gemaakt, wel zo lekker. Je hebt er al snel veel, dus ook voor een groot partijtje is dit perfect.

Ingredienten:
ca. 32 stuks
4 bladerdeegplakjes, ontdooid
één keer het recept voor zelfgemaakte pesto

Bereiding:
Besmeer 2 plakjes bladerdeeg dun met een laagje pesto en leg op elk ingesmeerd plakje een ander plakje. Snijd er reepjes van en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Je kan ze eventueel insmeren met wat water en bestrooien met kaas of sesamzaadjes. Bak ze 15 minuutjes in een oven van 200 graden en serveer. Als je ze van tevoren maakt kan je de bakplaat in de koelkast zetten tot je de reepjes gaat afbakken.

DSCF3895