Weekmenu week 37

Maandag Soep met groenten en spelt
Vandaag aten we een soepje van Jamie. Een lekkere gevulde groentesoep met eigenlijk parelgort, maar die kon ik niet vinden, dus ik heb spelt gebruikt. Erbij wat stokbrood met boter en kaasjes. De spelt maakte de soep lekker voedzaam.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinsdag Aardappelen, slavinkjes en bloemkool met kaassaus
Vandaag maakte Danjo een makkelijke Hollandse pot. Altijd lekker.

Woensdag Zelfgemaakte pizza’s
De meiden wilden al een tijdje zelfgemaakte pizza’s maken, omdat ze het zo lekker vinden om in van alles te kneden. Ze maakten het pizzadeeg en na een uur rijzen konden de kids kunnen eigen pizza’s maken met mozzarella, salami en champignons. Voor Danjo en mij maakte ik een pizza met tomatensaus, gorgonzola, verse vijgen en honing en toen de pizza uit de oven kwam deed ik daar nog balsamico azijn en babyspinazie overheen. Wij hebben ooit een pizzasteen gekocht en dat werkt erg goed!

Donderdag Uit eten bij Het Strand
Vandaag was Danjo jarig en zijn we uit eten geweest bij een strandtent in Katwijk, Het Strand. Ik heb daar apart een blog over geschreven.

Vrijdag Uit eten bij Braadstaal
Vandaag had ik samen met Danjo mijn eerste bezoek aan een restaurant als blogster voor http://www.leuksteplekjes.nl. De blog is nog niet geplaatst, maar binnenkort daarover meer!
DSCF3344

Zaterdag en zondag
Dit weekend was ik een weekendje weg met mijn vriendin Annemiek en daar heb ik ook apart een blog over geschreven. Aangezien we zondag een late lunch hadden heb ik die avond niets gegeten en Danjo was met de kids bij zijn ouders.