Weekmenu week 48

Maandag Aardappelen vlees en groenten
Vandaag makkelijke maandag met aardappelen vlees en groenten en ik moet zeggen dat ik ben vergeten wat het ook alweer was…

Dinsdag Chicken tonight met broccoli
Vandaag wederom chicken tonight. Danjo en ik hebben de smaak te pakken gekregen en deze keer hadden we pikante tomatensaus met rijst erbij en broccoli.

Woensdag Stoofvlees, pasta en snijboontjes
Vandaag maakte ik een stoofvleesgerecht met rode wijn. Erbij aten we tagliatelle met Parmezaanse kaas en snijboontjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donderdag Kabeljauwburger, rode kool en aardappelen
Vandaag aten we lekker makkelijk op de tennislesavond. Rode kool die ik eerder had gemaakt uit de vriezer met een lekkere kabeljauwburger van de Albert Heijn met gekookte aardappeltjes.

Vrijdag Indisch
Vrijdag was ik niet fit, maar ik dacht dat ik even simpel Indisch zou koken. Nou niet dus, ik stond 2 uur in de keuken. Ik maakte smoor van kip, een gerecht met kip ketjap en kruidnagel, maiskoekjes, sambal goreng boontjes en ei en een auberginegerecht van mijn moeder met tomaat en Indische kruiden. Ik maakte ook nog atjar van komkommer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zaterdag Sinterklaas
Vandaag vierden we Sinterklaas bij de zus van Danjo en maakten we allemaal iets voor het eten. Ik maakte erwtensoep, rauwkost en had ook warme chocolademelk als toetje met baileys en slagroom met speculaaskruimels. De zus van Danjo had een hartige taart, salade, en broodjes met knakworst en de moeder van Danjo amandelbroodjes en borstplaat.

Zondag Bakplaten
Vandaag was ik jarig en hebben we ’s avonds gegeten van de grillplaat. Deze keer had ik als afwisselend hapje naast het rood vlees, speklapjes, courgette en champignons, plakjes zoete aardappel waar we blauwe kaas over smolten met een dotje honing.