Weekmenu week 27

Maandag Danjo’s luxe aardappelsalade met tonijn
Vandaag weer eens lekker Danjo’s aardappelsalade gegeten. Deze keer met groene olijven in plaats van zwarte en het was weer heerlijk!

Dinsdag zalmburgers met wortelkoolsalade
Vandaag een makkelijke maaltijd. De meiden mochten voor de laatste keer naar dansles en Ferran mocht ook mee, dus ik wilde niet te veel tijd kwijt zijn aan het koken. Voor dit recept gebruik ik de zalmburgers van de Albert Heijn, bij ons favoriet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Woensdag pastasalade met penne, groenten en kip
Dit pastarecept is geïnspireerd op een recept van de Lidl-site. Ze hebben daar lekkere recepten staan, o.a. gebaseerd op de lopende aanbiedingen en producten uit de speciale weken. Ik heb het recept wel aangepast, want het moest met kant en klare pestosalade en kipfilet gemaakt worden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donderdag uit eten bij Yuniku
Vandaag zijn we met ons vijfjes uit eten geweest bij Yuniku om de vakantie in te luiden en ook nog een beetje om ons 5-jarig huwelijksjubileum samen te vieren. Ik heb een blog over het etentje geschreven.

Vrijdag aardappelen met sperzieboontjes en varkensbraadworstjes
Vandaag Hollandse pot, lekker met appelmoes.

Zaterdag BBQ
Vandaag hebben we weer eens lekker gebbq’d. We hadden Provençaalse kipkluifjes, garnalenspiesen, courgettespiesen, maïskolven, rijst en stokbrood met zelfgemaakte knoflookkruidenboter. Erbij een lekkere tinto verano en als toetje ingepakte nectarines en ingepakte bananen met ijs.


Zondag crêpe feestje
Omdat we vandaag aan het einde van de middag ons crêpe feestje hadden, hebben Danjo en ik ’s avonds niks meer gegeten. De meiden wilden graag hun favoriet penne met tomaat en mozzarella eten en Ferran had ook een lekker pastaatje met groenten en Parmezaanse kaas.