Zalmburgers met remoulade en wortelkoolsalade

Dit is een makkelijke maaltijd voor doordeweeks. Ik maak voor bij deze zalmburgers remoulade, maar dit is niet het officiële recept.

Ingrediënten:
4 kaiserbroodjes
blaadjes sla
4
zalmburgers (bv. van AH)
remoulade:
3 eetl. mayonaise
1 eetl. yoghurt
1 eetl. crème fraiche
2 augurken in kleine stukjes
2 lente-uien in ringetjes
½ eetl. fijngesneden dille
zout en peper

Bereiding:
Maak de remoulade door alle ingrediënten door elkaar te mengen en op smaak te brengen met zout en peper. Bak de zalmburgers volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd de kaiserbroodjes open, beleg met een blaadje sla en leg er de gebakken zalmburgers op met een klodder remoulade. Serveer met wortelkoolsalade; geraspte wortel en fijngesneden spitskool met gewone vinaigrette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA