Weekmenu week 4

Maandag Spruitjesstamppot
Vandaag een verzoekje van Phaedra, spruitjesstamppot, lekker makkelijk voor de drukke maandag.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinsdag Zalmburger met remoulade en koolwortelsalade
Vandaag weer eens een broodje zalmburger, omdat de zalmburgers in de aanbieding waren geweest bij Albert Heijn. Lekker met een koolwortelsalade en Danjo had er een lekkere remoulade bij gemaakt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Woensdag Indisch babi ketjap, gemengde groenten, maiskoekjes, dendeng blado en atjar van komkommer
Vandaag maakte ik weer eens Indisch, een nieuw gerechtje uit ‘Zoals alleen oma dat kan’ aangevuld met onze eigen familierecepten. Het gerecht was lekker en simpel om te maken. De gemengde groenten had ik gemaakt van gestoomde worteltjes en peultjes die ik had roergebakken met paksoi en taugé aangemaakt met sojasaus en ketjap.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donderdag Krokante kipjes met couscous, gegrilde groenten en hummus
Vandaag maakte ik weer eens een familiefavoriet, de krokante kipjes. Met erbij gegrilde aubergine en courgette met een lekkere dikke klodder zelfgemaakte hummus, yoghurt en chilisaus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vrijdag Uit eten in Wassenaar
Vandaag ging ik uit eten met mijn vriendin Bianca in Wassenaar. Ik was alleen niet zo fit en had last van mijn buik. Ik had een zwarte pizza besteld (met zwart deeg) met een topping van blauwe kaas, honing, peer en walnoten. Lekker, maar ik kreeg net 3 stukken op. Gelukkig kon ik de rest meenemen en heeft Danjo er nog van kunnen smullen.

Zaterdag Rijst met gebakken kipdijfilet en tomaatkomkommersalade met avocado en tuinkers
Ik was vandaag iets anders van plan met het eten, maar helaas werd ik geveld door een buikvirusje. Danjo maakte met de ingredienten een simpele maaltijd. Hij heeft geen fotootje gemaakt.

Zondag Pasta met spekjes, mozzarella, tomaat, paprika en avocado
Vandaag maakte Danjo een makkelijk pastaatje voor Phaedra, Ferran en hem. Emilia was ook niet fit, dus wij aten op de bank beschuitjes en geroosterd brood met jam.