Weekmenu week 41

Maandag Rijst met speklapjes, tomatensalade en snijboontjes
Vandaag heb ik met pijn in mijn hart een hele kip weg moeten gooien. En hij had ook nog 3 sterren! Ik had niet op de datum gelet en ik hoopte dat het mee zou vallen, maar toen ik de verpakking openmaakte rook ik het al. Ik moest even improviseren en haalde speklapjes uit de vriezer die we toen in plaats van gegrilde kip hebben gegeten.

Dinsdag Pasta pesto met gegrilde groenten en gebakken zalm
Vandaag een makkelijke maaltijd met gegrilde courgette, tomaatjes uit de oven en aubergine uit de oven met crème-fraiche en dille. Erbij tagliatelle met pesto en een lekker gebakken stukje zalm.

Weonsdag Lasagne en penne met tomaat en mozzarella
Vandaag maakte Emilia voor de kids penne met tomaat/paprika en mozzarella en ik een lasagne met blauwe kaas, spinazie en pompoen voor ons. Jammer genoeg had Danjo Danish Blue gekocht en die was echt niet lekker, dus het viel een beetje tegen.

Donderdag Stamppot andijvie met speklapjes
Vandaag weer eens een lekker stamppotje, stamppot andijvie met vers gesneden andijvie, jammie! Ik ging met mijn moeder naar het huwelijksfeestje van haar beste vriendin en we aten daar lekker Indisch.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vrijdag Toko
Vandaag was Danjo er niet en aten de kids rijst met worstjes en snijboontjes en ik had eten gehaald bij de Toko dat ik, toen de kids in bed lagen, lekker voor de tv heb gegeten.

Zaterdag Toko
Vandaag was Danjo er weer niet en heb ik voor de kids gehaktballetjes gevuld met mozzarella gemaakt met tomatenpasta en rauwkost. Ik at een restje van de toko met een gebakken eitje.

Zondag Kippensoep en Indonesische gehakttaart
Vandaag gingen we langs bij de ouders van Danjo. Omdat de moeder van Danjo net geopereerd was, namen we eten mee. Ik had soep gemaakt en Danjo samen met Ferran Indonesische gehakttaart, één van onze favoriete hartige taarten.