Weekmenu week 33

Maandag Soep van voorjaarsgroenten en bonen van Jamie
Vandaag een snelle zwemlesavond. Dit recept is snel en makkelijk en de soep zit boordevol groenten. Wij deden er op het laatst nog wat geraspte Parmezaanse kaas overheen en aten er worstenbroodjes en knoflookstokbrood uit de oven bij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinsdag Saucijsjes met gekookte aardappeltjes en spinazie a la crème
Vanavond was ik eigenlijk van plan om met de worsjes Scottish eggs te maken (een gekookt eitje omhuld met worstvlees), maar omdat we met het lekkere weer uit werk nog even naar een waterspeeltuin gingen, ging ik toch maar even voor de snelle variant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Woensdag uit eten bij Bella Torino
Vandaag zijn we uit eten geweest waar ik ook een blog over heb geschreven.

Donderdag Zalm uit de oven met tomaten, courgette en geitenkaas met tagliatelle
Vandaag een makkelijk recept van een receptenkaartje van de Lidl. Ik heb de zalm niet op de groenten in de oven gedaan, omdat ik het lekker vind om de zalm in de pan krokant te bakken. Erbij heb ik tagliatelle gemaakt met wat geraspte Parmezaanse kaas eroverheen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vrijdag Picanha van de bbq, zoete aardappel met fetacrumble en salade met avocado en tomaatjes
Vandaag waren de meiden uit logeren bij opa en oma en aangezien Danjo en ik de volgende dag 17 jaar samen waren besloten we een speciaal diner met zijn tweetjes te doen. Ferran at eerder een pastaatje en toen hij naar bed was maakte ik picanha. Wij bestellen echt lekker vlees altijd bij Beef en steak. Dit bedrijf zit in Ter Aar en je kan het vlees laten bezorgen, maar ook ophalen. Het is topkwaliteit en niet eens gek duur. We hebben weer gesmuld van de picanha. Het heeft niet veel nodig en door het vetlaagje is het vol van smaak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zaterdag Verjaardag
Vandaag hadden we een verjaardag en konden we mee eten.

Zondag Braziliaanse feijoada van Jamie
Dit recept is uit ‘Jamie’s comfort food’. Het gerecht heeft wel even wat tijd nodig om te sudderen, maar je hebt er dan geen omkijken naar. Ik ben altijd dol op de combinatie van bonen met rijst. Danjo en ik vonden het een geslaagd recept, alleen de meiden vonden het wat minder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA