Weekmenu week 41

Maandag pijnboompitjes-gehaktballetjes met spinazie en sperzieboontjes
Vandaag weer een receptenkaartje van de Lidl. Het was een wat ouder kaartje waarin groene asperges werden gebruikt, maar ik heb in plaats daarvan sperzieboontjes erdoorheen gedaan. Het was een erg lekker pastaatje met veel groenten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinsdag Stamppot spruitjes
Vandaag weer een lekker stamppotje. Deze keer met spruitjes met blokjes ham en kaas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Woensdag Gegrilde kip met geroosterde aardappeltjes, pastinaak en radijsjes met gepofte knoflook en zelfgemaakte appelmoes
Ik had zin in een lekker herfstmaaltje. Ik dacht daarbij meteen aan zelfgemaakte appelmoes met een lekker gegrild kippetje met geroosterde aardappeltjes. Voor wat meer groenten voegde ik daar pastinaken aan toe en ook wat radijsjes. Ik heb ooit radijsjes gebruikt in plaats van meiraapjes om te roosteren in de oven en dat was verrassend lekker. Eigenlijk had ik ook nog stoofpeertjes willen maken, maar die waren helaas uitverkocht bij onze wijktuin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donderdag Omispaghetti
Vandaag ging ik lekker sushi eten met mijn moeder en maakte ik voor de thuisblijvers omispaghetti, een spaghetti met gehaktsaus zoals mijn oma en moeder dat altijd maakten, een familiefavoriet en altijd lekker makkelijk.

Vrijdag, Zaterdag en Zondag
Dit weekend waren we een weekendje weg naar Slagharen, om de herfstvakantie in te luiden. Dus even lekker niet koken, hoe leuk ik koken ook vind, soms even niet is erg ontspannend. Verder dan de Mac, buurtchinees, patat en kleffe oliebollen en poffertjes zijn we niet gekomen.