Weekmenu week 11

Maandag Paddestoelensoep met kipballetjes
Vandaag aten we een makkelijke paddestoelensoep met kipballetjes. Ik ben door deze gekke tijd van Corona en de verbouwing van onze keuken de kluts kwijt en weet even niet meer waar ik het recept vandaan had en wat we erbij hebben gegeten.

Dinsdag Pasta met gerookte zalm
Dit was een heerlijk makkelijk gerechtje van Ainsley Harriott. Ik was bang dat ik de zalm te overheersend zou vinden, maar dat was niet zo. De pasta wordt gemaakt met een licht roomsausje met Parmezaanse kaas en daardoorheen roer je basilicum en gerookte zalm. Door de basilicum was het meteen een compleet gerechtje. We aten er gebakken courgette en aubergine bij.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Woensdag Gevulde courgette en tomaat met rijst
Een oud vertrouwd familiereceptje van de Spaanse kant van mijn familie, heerlijk gevulde groenten uit de oven. Erbij rijst en smullen maar.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donderdag Hete bliksem
Vandaag een receptenkaartje van de Lidl, ik paste het recept wat aan door uit de puree de knolselderij weg te laten en door het gehakt een fijngehakte spitskool te roerbakken, Erg geslaagd!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vrijdag Kikkererwtenburgers
Vandaag een makkelijk recept van Bill Granger voor kikkererwtenburgers. De burgers aten we op pompoenbroodjes, met yoghurt, sla, tomaatjes en rode ui. We dachten eerst dat het weinig was, maar ze waren best voedzaam.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zaterdag Cannelloni met salade
Vandaag een receptje van Yvette van Boven “Cupboard cannelloni”, cannelloni gevuld met worstvlees, spinazie en tomatensaus.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zondag Snelle spaghetti
Vandaag even een restjespasta, omdat ik geen zin had om te koken. Het werd spaghetti met roomsaus, spekjes, spinazie, mozzarella en Parmezaanse kaas.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA