Penne met tomatenroomsaus, mozzarella, kerstomaatjes, olijven, paprika en artisjokken

Dit is een lekker makkelijk recept waar je eigenlijk van alles aan kan toevoegen wat je maar lekker vindt.

Ingrediënten:
4 personen300 g penne
teentje knoflook uit de pers
1 blik tomatenblokjes
scheutje kookroom
mozzarella in blokjes
kerstomaatjes gehalveerd
zwarte/groene olijven of een mix gehalveerd
1 rode paprika in kleine stukjes
gegrilde artisjokken van de versafdeling van Albert Heijn, in kleinere stukjes
Parmezaanse kaas, geraspt
enkele blaadjes basilicum
olijfolie

Bereiding:
Kook de penne in gezouten water gaar. Verwarm in een steelpannetje een scheutje olijfolie en bak daarin de knoflook zacht maar niet bruin. Voeg de tomatenblokjes toe en breng zachtjes aan de kook. Doe er een scheutje kookroom bij en breng op smaak met zout en peper. Laat zachtjes 5 minuutjes doorpruttelen. Als de penne gaar is giet je die af. Doe de penne terug in de pan en doe er de tomatenroomsaus bij. Meng door elkaar en doe er de mozzarella, tomaatjes, olijven, rode paprika en gegrilde artisjokken bij. Roer door elkaar en breng op smaak. Bestrooi met Parmezaanse kaas en serveer met wat gesnipperd basilicum.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA