Bagel met bruschettaroomkaas, avocado en warmgerookte zalm

Dit recept heb ik bedacht toen ik bagels in huis had en zag dat er warmgerookte zalm in de aanbieding was bij de AH. Gewone gerookte zalm kan natuurlijk ook.

Ingrediënten:
2 personen
2 bagels
100 gram roomkaas
1 eetl. bruschetta kruiden
1 eetl. warm water
1/2 avocado
4 kleine tomaatjes
warmgerookte zalm
zout en peper

Bereiding:
Warm de zalm 10 minuutjes op in de oven op 175 graden. Doe de bruschetta kruiden in een kommetje en doe er het water bij. Laat zacht worden en doe er de roomkaas bij. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de avocadohelft en tomaatjes in plakjes. Snijd de bagels doormidden en rooster ze in het broodrooster bruin. Besmeer de onderkant met roomkaas en beleg met avocado en tomaat en wat zout en peper en als laatste met de zalm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA