Weekmenu week 46

Maandag Bloemkool met kaassaus, rollade en krieltjes
Vandaag een makkelijke maaltijd. De rollade was een varkensrollade die de Lidl nu in zijn assortiment heeft voor de feestdagen en die was erg lekker.

Dinsdag Chicken tonight met rijst en sperzieboontjes
Vandaag even jeugdsentiment voor Danjo en mij met chicken tonight, we hadden deze keer de zoetzure variant, maar eigenlijk vinden we de tomatenroom wat lekkerder. De kids vonden het oké.

Woensdag Ragu Bolognese met tagliatelle
Vandaag wederom een makkelijke maaltijd. De saus maakte ik van tevoren omdat die lekker moet pruttelen en op deze manier hoefde ik ’s avonds alleen nog maar de tagliatelle te koken. Heerlijk met een drupje extra vergine olie en Parmezaanse kaas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donderdag Bij de ouders van Danjo
Vandaag is de opa van Danjo overleden en ben ik met de kids na tennisles naar de ouders van Danjo gegaan waar we patat hebben gegeten.

Vrijdag Pompoen pastinaaksoep met broodjes visstick
Vandaag hebben we gegeten wat we eigenlijk gisteren zouden eten. Lekker makkelijk, omdat het een tennisproof maaltijd moest zijn, lekker snel. Danjo had eerder de soep gemaakt, toen ik pompoen en pastinaak over had en hij was heerlijk.

Zaterdag Zelfgemaakte rodekool met beenham en aardappeltjes uit de oven
Vandaag had ik lekkere rodekool gemaakt, ik hou daar altijd echt van. Deze keer was het een recept van Skye Gyngell met laurier, ui, jeneverbessen, suiker en azijn. Heerlijk! Met gebakken aardappeltjes, kant en klaar voor het gemak van de Lidl met rozemarijn en knoflook, en het beenhammetje, was het een heerlijk maaltje.

Zondag Ribeye, Wagyu steak, frietjes en witlofsalade
Vandaag aten we de steaks van Van der Valk versmarkt en aten daar kant en klare frietjes en een frise witlofsalade bij. Een poire belle helene maakte onze maaltijd af. Heerlijke rijpe peren met een bolletje vanille-ijs en gesmolten pure chocolade eroverheen.