Weekmenu week 15

Maandag Kippensoep met tosti’s
Vandaag even een makkelijk maaltje, zelfgemaakte kippensoep met tosti’s. De kippensoep is een recept van mijn moeder en het is zo klaar. Ik trek de bouillon van kippenbouten en pluk het vlees er daarna af. De volgende dag is de soep nog lekkerder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dinsdag Vegetarische rondo’s, spinazie a la creme en gekookte aardappeltjes
We hadden vorige week de vegetarische dingen gekocht, omdat ze in de aanbieding waren bij AH en die aten we vanavond, lekker makkelijk.

Woensdag Gevulde groenten met rijst
Vandaag een klassieker van mijn Spaanse oma en mijn favoriet toen ik kind was en nog steeds. Inmiddels is het een favoriet van mijn eigen kinderen en kreeg het weer een 9. De gevulde tomaat doet het altijd goed, en deze keer had ik ook wat paprikahelften gevuld die ik nog had liggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donderdag Fusili uit de oven met worstvlees, cavolo nero en ricotta
Vanavond een recept van Bill Granger en ook lekker makkelijk. Ik had flink geshopt met de meiden, omdat die vrij waren, dus ik was blij dat ik niet al te lang in de keuken hoefde te staan. Ik bakte erbij nog wat courgette voor wat extra vitamientjes. De cavolo nero is erg lekker, door de stevige bite.

Vrijdag Uit eten en de thuisblijvers vissticks met bietensalade en gekookte aardappelen
Vandaag ging ik in Rotterdam uit eten met mijn lieve vriendinnen Annemiek en Jacqueline. We gingen op de nostalgische toer en daarom uit eten bij La Borsa, waar binnenkort een blog van volgt. De thuisblijvers eten vaak vissticks als ik er niet ben, omdat ik daar niet zo dol op ben.

Zaterdag Verjaardag
Vandaag waren we op de verjaardag van de moeder van Danjo en aten we daar. Ze had nasi goreng met saté gemaakt.

Zondag Pasta met avocadopesto voor de kids en India Glory voor papa en mama
Omdat het vandaag eerste paasdag was en we uitgebreid hadden gebruncht bij ons (blog Paasbrunch), had ik ’s avonds geen puf meer om te eten van de grillplaat. Daarom besloot ik voor de kids hun nieuwe favo pasta te maken met avocadosaus en tomaatjes en daarbij wat losse dingetjes zoals rauwe ham en een gekookt ei van de paasbrunch. Wij aten toen de kids naar bed waren lekker met zijn tweetjes en bestelden Indiaas bij India Glory in Den Haag, maar dat viel ons deze keer wat tegen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA