Zalm uit de oven met courgette en geitenkaas

Dit recept is van een receptenkaartje van de Lidl. Ik heb de zalm apart gebakken en er tagliatelle met Parmezaanse kaas bij geserveerd.

Ingrediënten:4 personen
4 moten zalm
2 courgettes
1 ui
300 g cherrytomaatjes
150 g zachte geitenkaas
olijfolie
basilicum
zout en versgemalen zwarte peper

Bereiding:
Was de courgettes en snijd in de lengte in vieren en in dunne plakjes. Pel en snipper de ui. Halveer de tomaatjes. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui. Voeg de courgettes toe en laat 5 minuten meebakken. Maak op smaak met zout en peper. Doe het courgettemengsel in een ovenschaal, leg de zalm erop en bedek met de tomaten. Kruimel de geitenkaas erover en besprenkel met olijfolie. Bak ca. 25 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven. Snij de basilicum in dunne reepjes en strooi eroverheen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA