Uit eten bij Bar Bistro De Twee Heeren In Den Haag

Vorige week vrijdag zijn Danjo en ik met zijn tweetjes uit eten geweest in Den Haag bij Bar Bistro de Twee Heren. Ons voornemen van 2019 is om één keer per maand iets met zijn tweetjes te doen. Onze oppas paste op de kids. De Twee Heeren is een gezellige bistro en we konden boven plaats nemen. Je kan a la carte bestellen, maar je kan van de kaart ook een 3-gangenmenu samenstellen voor 27,50, een leuk prijsje voor erg lekkere gerechten.
Ik begon met een witlofsalade met peer, schapenkaas, granaatappel en een rode wijn-walnootdressing en Danjo had op de huid gebakken zeebaarsfilet met antiboise. Vooral het voorgerecht van Danjo was erg lekker. De mijne was lekker, maar niet heel uitgesproken.

Als hoofdgerecht hadden we allebei de bavette genomen, een specialiteit buiten de kaart om, met een supplement van 2 euro. Er zat een lekkere knoflookjus bij en werd geserveerd met seizoensgroenten, zoals spruitjes, pompoen en champignons. Het vlees werd medium geserveerd, perfect.

Bavette
Als dessert nam Danjo de cheesecake met witte chocola en pistache en ik de bosbessensoep met yoghurtijs. Danjo had weer de beste keuze gemaakt, zijn cheesecake was heerlijk romig met een lekkere bite van de pistache.

Plaats een reactie