Zoete geroosterde tomaatjes van de barbecue

Dit is erg makkelijk en heel lekker! De tomaatjes zijn heerlijk zoet en smaakvol zo van de barbecue.

Ingrediënten:
4-6 personen
1 bolletje knoflook
1 bosje verse rozemarijn
1 kg cherrytomaatjes aan de steel
grof gemalen peper en zeezout
50 ml olijfolie
50 ml vloeibare honing (heb ik weggelaten)

Bereiding:
Pel de knoflookbol in losse tenen. Breek kleine takjes van het bosje rozemarijn. Doe de tomaatjes met de takjes in een ovenschaal. Laat de helft van de tomaatjes heel en snijd de rest doormidden of in kwarten. Leg er de takjes rozemarijn en tenen knoflook tussen. Bestrooi alles met peper en zout. Schenk de olijfolie en de honing erover.
Steek de barbecue aan. Zet de ovenschaal op het rooster en doe de deksel op de barbecue, Laat de tomaten 10 minuten roosteren. Dek de schaal af met wat aluminiumfolie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA